T-shirts bedrukken in zeefdruk, een precies klusje

Een leuk en kort filmpje over het bedrukken van kleding

In dit filmpje zie je hoe het bedrukken van shirts in meerder kleuren zeefdruk in zijn werk gaat, deze techniek wordt ook gebruikt voor het bedrukken van paraplu’s, tassen, en andere artikelen van katoen en polyester. Het gaat om een logo in 3 kleuren en in totaal werken er tegelijk 3 drukkers aan mee en iemand die de bedrukte shirts inpakt. Het voortraject (de werkvoorbereiding) het maken van de films en zeefdruk ramen zit hier nog niet bij. Dat laten we een andere keer zien. Best een arbeidsintensief klusje dat bedrukken!

#bedrukken, #promokleding, #screenprint, #nauwkeurig, #shirtbedrukken, #tasbedrukken, #kledingbedrukken, #paraplubedrukken, #logosupport, #paraplusite, #zeefdruk

Cyber Monday paraplu deal

Paraplu Cyber Monday Op=Op

Black Friday en Cyber Monday, wat moet je ermee? Meestal zien we in Nederland vooral “schijn-aanbiedingen” voorbij komen. Waar vind je een echte goede aanbieding op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken?

Paraplusite.nl heeft een superdeal voor Cyber Monday!

100 paraplu’s van type GP-35, kleur wit, bedrukt met opdruk in 1 kleur op 1 paneel voor maar € 300,- ex. btw. Deze prijs is inclusief instelkosten en levering op 1 adres in Nederland (Normale prijs is € 451,- ex. btw). Er komt behalve de BTW dus niets meer bij. O ja, op=op….

Bestel de paraplu’s hier de speciale prijs wordt in het vervolgtraject met een medewerker toegepast.

Blijf op de hoogte van bijzondere aanbiedingen

Wil je op de hoogte blijven van speciale aanbiedingen op het gebied van paraplu’s like dan de Facebook pagina voor meer bijzondere deals of bezoek regelmatig het ministerie van paraplu’s 🙂

#cybermonday, #blackfriday, #superdeal, #nuofnooit, #paraplubedrukken, #paraplubedrukt, #paraplurelatiegeschenk, #opisop, #goedkopeparaplu, #paraplukopen

De juiste paraplu kiezen, hoe doe je dat?

Je wilt graag paraplu’s laten bedrukken voor je bedrijf, stichting of vereniging maar er zijn honderden verschillende soorten te koop. Het aanbod is simpelweg overweldigend en je wilt snel de juiste keuze maken, hoe ga je dan te werk? Hieronder leggen we dat even haarfijn uit, het hoeft niet moeilijk te zijn als je weet waar je op moet letten, belangrijk is in ieder geval dat je ze ergens koopt – dit kan heel goed online – waar duidelijk de paraplu specificaties bij staan vermeld.

Het formaat van de paraplu

Paraplu diameter 100 of 130cm

Grofweg zijn er 2 formaten paraplu’s qua diameter:
1. Ca. 100 cm diameter > geschikt voor 1 persoon
2. Ca. 130 cm diameter > geschikt voor 1 of 2 personen
Onder een paraplu van ongeveer 1 meter doorsnede (formaat van de koepel) kun je in je eentje prima staan, geen probleem. met zijn tweeën wordt dit wel een stuk lastiger maar “nood breekt wet” zeggen ze weleens. Onder een paraplu met een afmeting van 130 centimeter kun je riant met 2 personen staan en zelfs wel met 3 in noodgevallen, bij dit formaat wordt ook weleens gesproken over een golfparaplu hoewel fabrikanten hier hier ook graag hun eigen definities op nahouden.

Lange paraplu of opvouwbare paraplu

Qua constructie kun je 2 soorten paraplu’s onderscheiden een gewone “lange” paraplu en een “opvouwbare paraplu”. De lange paraplu kan natuurlijk ook in- en uitgeklapt worden alleen heeft geen telescopische steel zoals de opvouwbare paraplu die heeft. Een opvouwbare paraplu is handig als je wilt dat hij makkelijk meegenomen kan worden door bijvoorbeeld dames in hun handtas maar ook op reis als handbagage in het vliegtuig. Een lange paraplu blijft ook ingevouwen zijn lengte behouden van ca. 80 tot 105 cm afhankelijk van het model.

Het voordeel van een lange paraplu is dat er minder bewegende delen aan zitten dan op een opvouwbare paraplu en er dus minder stuk aan kan gaan. De onderdelen op een opvouwbare paraplu worden overigens ook eigenlijk altijd dunner – minder sterk – uitgevoerd om de paraplu compact te kunnen houden.

Manieren van openen van de paraplu

Er zijn paraplu’s met een handmatige opening, deze paraplu’s schuif je zelf met een mechanisme handmatig open, het voordeel is dat je hier zelf controle over hebt dus bijvoorbeeld op drukke plaatsen zoals winkelstraten, festivals en andere evenementen is dit het veiligst.

De andere mogelijkheid is een paraplu met automatische opening, een paraplu automaat heet dit. Op het handvat van de paraplu zit een knopje waar je op kunt drukken en dan opent de paraplu vanzelf. Een mooi systeem dat een wat luxer gevoel geeft aan de paraplu maar er zitten ook nadelen aan. In deze paraplu zit meer techniek dus in theorie kan het eerder stuk (vooral bij goedkoper modellen) een ander nadeel is dat mensen zich niet altijd realiseren hoe groot de paraplu wordt als je hem uitvouwt en er daardoor eerder ongelukken zouden kunnen gebeuren dan bij een paraplu met handmatige opening.

Tot slot is er nog een paraplu uitvoering die ook wel de “dubbel automaat” of “auto open / auto close” wordt genoemd. Bij dit type paraplu opening druk je op een knop om te openen en nog een keer op dezelfde knop om de koepel weer te ontspannen of dicht te doen. Let op de paraplu vouwt niet helemaal vanzelf in, dit moet je echt nog zelf doen.

Het frame van de paraplu en de steel van de paraplu

Het frame van de paraplu is een heel belangrijk onderdeel omdat het in grote mate bepaalt hoe sterk de paraplu is. Hier zijn eigenlijk ook maar 2 veel voorkomende typen in; een metalen frame of een glasfiber paraplu frame.

Een paraplu met een metalen frame is het goedkoopst om te maken en hoeft eigenlijk helemaal niet slecht te zijn een metalen frame heeft alleen als grote nadeel dat wanneer de paraplu binnenste buiten klapt de kans bestaat dat er een balein knakt, de paraplu is dan rijp voor de prullenbak.
Een glasfiber frame is buigzamer en als dit frame binnenste buiten klapt dan gaan knakken de baleinen meestal niet, een glasfiber paraplu frame heeft dus een hogere windbestendigheid en een langere levensduur zeker als er ook nog een windveer op de steel zit. Op duurdere paraplu’s zit tegenwoordig bijna altijd een fiberglas frame en je zit dit ook als steeds vaker in het lagere segment.

De steel van de paraplu is ook belangrijk, met name de steeldikte. Je hebt paraplu stelen van 10 of 14 mm dik. Een paraplu met een steel van 14mm dik is natuurlijk sterker, helemaal als ook deze van glasfiber is gemaakt.

Het doek van de paraplu

Dit aspect is eigenlijk puur voor het oog. Het type doek maakt namelijk niet veel uit voor de waterdichtheid.
Bij paraplu’s kennen we 2 soorten doek:
1. polyester
2. polyester-pongee, kortweg “pongee” genoemd

Wat is het verschil tussen polyester en pongee paraplu doek? Polyester is een meer glimmende stof die iets goedkoper is dan pongee. Polyester parapludoek wordt dus ook vaker toegepast op goedkopere soorten maar er is eigenlijk verder niets mis mee. Pongee is een mattere stof die een wat luxere uitstraling heeft, je komt dit tegenwoordig op steeds meer paraplu’s tegen, de meeste mensen vinden het mooier.
Beide paraplu doeksoorten zijn goed te bedrukken dus daar hoef je je keuze niet vanaf te laten hangen.

De prijs van de paraplu’s

Je budget om paraplu’s te kopen is ook bepalend. Het is dan ook niet raar om als allereerste te bedenken wat je er bij een bepaalde oplage met of zonder opdruk aan uit wilt geven en daarna te gaan filteren op de beste specs. Bij paraplu’s is het meestal zo dat ze beter worden naarmate ze duurder worden. Een windproof paraplu van 3 euro bijvoorbeeld, die bestaat gewoon niet maar als je een kleine beurs hebt zijn er wel goede en minder goede exemplaren te krijgen binnen je budget daarom kun je het beste een paraplu specialist raadplegen die altijd het beste wil binnen het budget van de koper.

Kies de paraplu die bij je past!

We hopen je met deze uitleg een beetje op weg te helpen met het maken van de juiste keuze in het land van paraplu’s, als het goed is moet het nu iets makkelijker zijn om de juiste paraplu te kiezen, nog even alle belangrijke zaken samengevat;

Formaat paraplu > diameter 100 cm of 130 cm
Type paraplu > lang of opvouwbaar
Opening van de paraplu > handmatig of automaat
Frame van de paraplu > metaal of glasfiber
Steeldikte van de paraplu > 10 mm dik of 14 mm dik
Doek van de paraplu > polyester doek of pongee doek
Prijs van de paraplu > bepaal je budget voor bedrukte of onbedrukte paraplu’s

Heel veel succes met het kiezen en kopen van je paraplu’s!

#paraplukiezen, #parapludiameter, #parapluwindproof, #parapludiebijjepast, #paraplubedrukken, #bedrukteparaplu, #paraplukopen, #paraplusite.nl

STORMaxi Special edition

Stormaxi Special edition limeSindskort is er een nieuwe versie van de STORMaxi op de markt, namelijk de STORMaxi Special edition. Deze paraplu lijkt erg op de normale STORMaxi maar heeft een gekleurd glasfiber frame, dit maat het een unieke hippe en hedendaagse stormparaplu die toch chique blijft door het effen zwarte doek.

STORMaxi uit voorraad leverbaar

Stormaxi Special Edition

De STORMaxi is op voorraad en kan binnen 2 dagen onbedrukt geleverd worden en binnen een week met bedrukking van uw logo. De beschikbare frame kleuren zijn; blauw, geel, rood, paars, oranje, roze, groen en grijs. Als u op de afbeelding klikt met frames klikt dan kunt u meer informatie vinden.

Wat maakt de STORMaxi bijzonder?

De Stormaxi is een asymmetrische stormparaplu die in eerste instantie niet op de markt mocht verschijnen omdat hij te veel zou lijken op de Senz stormparaplu. Eerlijk is eerlijk er zijn zeker gelijkenissen maar als je beter kijkt zijn er ook veel verschillen zoals de indeling van de panelen, het openingsmechanisme maar ook het frame wijkt af van de Senz paraplu’s. De STORMaxi doorstaat de windtunneltest net zo goed als de Senz Original, dat wil zeggen tot 100km/h windproof maar hij ongeveer de helft goedkoper dan een Senz paraplu…… geen gek alternatief dus.

#Stormaxi, #Stormini, #Senz, #windproof, #windtunneltest, #paraplubedrukken, #paraplusite, #zeefdruk

Nieuwe Website Logo Support

Whiehoo!! Een nieuwe website voor Logo Support!

Na 10 jaar waren we wel eens toe aan een nieuwe website bij Logo Support. We hebben gekozen voor “eenvoudig”, we vertellen op logosupport.nl wat noodzakelijk is en wijzen je de weg naar onze andere specialistische websites en doen dit in heldere taal.

Wat staat er op die website?

Op de nieuwe Logo Support site onder meer aandacht voor het vectoriseren van logo’s (een van de allerleukste dingen om te doen). Onze werkwijze en visie bij een zoekopdracht naar relatiegeschenken en promo artikelen. Afbeeldingen van door Logo Support geleverde artikelen met bedrukking. Natuurlijk ontbrekend e verwijzingen naar: Paraplusite, USBsite, Golfballensite, Pepermuntsite en Tassen-site ook niet.

Hoe vieren we dat bij Logo Support?

Dat vieren we met een cadeautje natuurlijk! In de maand November ontvangt u bij uw bestelling van promotie artikelen een verrassing zolang de voorraad strekt, vergeet bij uw bestelling niet de promocode “LS2018” te vermelden.